TUOTESARJAT

Tietoa Lumie Beautyssa käytettävistä tuotesarjoista.


Swiss Color® on maailmanlaajuinen yritys, joka on erikoistunut kestopigmentointi- ja microblading- pigmenttien valmistukseen.

 Sveitsissä vuonna 2003 perustettua Swiss Color® -merkkiä toimitetaan 65 maahan kansainvälisesti ympäri maailman. Swiss Color® on hyvin menestyksekkäästi esillä ja nauttii kasvavasta suosiosta sosiaalisen median eri kanavissa.

Korkealuokkaisena merkkinä Swiss Color® edustaa ensisijaisesti tuoteinnovaatioita, korkeinta mahdollista laatua, parasta palvelua sekä korkeaa asiakastyytyväisyyttä.

Swiss Color® -tuotemerkki on suojattu lailla ja takaa korkeimman laadun. Swiss Colorilta löytyy kattava valikoima kestopigmentointi- ja microblading-tuotteita ja -tarvikkeita.

Käyttämämme tarkkuusmittarit ja -laitteet täyttävät viimeisimmät hygieniavaatimukset ja laadukkaat Swiss Color® -pigmenttimme täyttävät ResAP (2008) 1 -standardin vaatimukset ja uuden lääkeraaka-aineasetuksen 04/2013 nikkelipitoisuutta koskevat vaatimukset.


DR. BAUMANN-kosmetiikka valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista. DR. BAU­MANN-tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvipohjai­sia luonnonöljyjä, mutta eivät mineraali- tai vuoriöl­jyjä, kuten parafiinia. DR. BAUMANN-hoitotuotteet kuljettavat ihoon juuri niitä aineksia, joita iho luon­nostaankin sisältää. Tästä syystä hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Ihoa hoidetaan yksinkertaisesti ihon omilla rakenneaineilla. Mikä oli­sikaan luonnollisempaa!

Edellytyksenä on kuitenkin, ettei hoitotuotteissa käytetä kemiallisia säilöntäaineita tai hajusteita. Tällä perusteella on helppo ymmärtää, että DR. BAUMANN ­kosmetiikan positiiviset vaikutukset näkyvät ja tuot­teet sopivat herkimmillekin ihotyypeille.

DR. BAUMANN-kosmetiikka on suunniteltu erityisesti vaativille ja laatutietoisille kuluttajille. Tuotteiden tut­kimuksesta ja kehittämisestä vastaavat pätevät tiede­miehet ja tutkijat. Tuloksena ovat huippulaadukkaat, bionomiset ihonhoitotuotteet, jotka on kehitetty her­kän, allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen. DR. BAUMANN-tuotteet sopivat kuitenkin kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, vaikuttavilla ja turvallisilla tuotteilla. Johtavana periaatteena on asi­akkaan ihonhoidosta saama hyöty eikä sopeutuminen kosmetiikan vaihtuviin muoti-ilmiöihin, joiden hyöty kuluttajalle on usein vähintäänkin kyseenalainen.LYCON, Australiasta #1 Wax Worldwide. LYCON nauttii ansaittua ihokarvojen poistoon tarkoitettujen vahojen crème de la crème -mainetta kansainvälisissä korkean tason kylpylöissä ja salongeissa yli 70 maassa. Se on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä. LYCON saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. LYCON on maailman johtava laatuvahojen valmistaja, minkä ansiosta on saavutettu erinomaisia tuloksia.

Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja asiakkaalle erittäin miellyttävän lopputuloksen. LYCON sopii jopa kaikkein herkimmille ihoille. Ei ole ihme, että asiakkaat ja kauneudenhoitoalan ammattilaiset eri puolilla maailmaa rakastavat LYCONIA.