Inlei lash lift
Ripset taivutuetaan tyvestä ylös päin, jolloin saadaan koko ripset näkyviin kauniisti ja kestovärillä ripsiin tummuutta. Kesto 6-8 viikkoa, taivutus lähtee sitä mukaa kun omat ripseesi uusituvat. 
Inlei Filler sarja 


Lash liftilla eli ripsien kestotaivuksella saadaan omat ripsesi näyttämään pidemmiltä, tummemmilta ja kaarevammilta! 


Mikä on InLei Lash Filler?


lnLei® LASH FILLER PAKSUNTAA, RAVITSEE JA TEKEE RIPSISTÄ LUJAT, VAIKUTTAEN HELLÄVARAISESTI, MUTTA SAMALLA TEHOKKAASTI LUONNOLLISEN RIPSEN KAARTUMAAN, MUUTTAEN SITÄ VALITUN KIHARRINRULLAN MUKAISESTI, MIKÄ LUO ILMEIKKÄÄN KATSEEN.

Siinä on myös erittäin hellävarainen värjäys, joka tehdään Inlei sarjan väreillä ja hapettimella. Käsittely tapahtuu kemiallisten prosessien avulla, joita olemme tutkineet huolella. Kiitos hyödyllisten ravintoaineiden täyttämän runsaan koostumuksen, joka toimii ripsien tupesta latvoihin asti, kehitelty F3 lnLei@ "FILLER3" on menestyvä kaava, joka tyydyttää kaikki tarpeet, jotka ovat välttämättömiä luonnollisille ripsille.Toimii korkealaatuisista italialaisista raaka-aineista saadun tioglykolihapon ja vetyperoksidin pohjalta.Tunkeutuu pehmeästi karvaan, vaurioittamatta sen rakennetta.Valmisteiden kaavat (koostumukset ja väri) on tarkoitettu yhteistoimintaan toisensa kanssa, antaen karvalle hienovaraisen ja vakaan paksuntamis- ja karvan kiharrustoiminnon.TIETEELLISESTI ON TODISTETTU, ETTÄ LASH FILLER -KÄSIITELY TUNKEUTUU JA JÄÄ KARVOIHIN, RAVITSEE TUPPEA JA VAIKUTTAA RIPSIEN KASVUUN, PARANTAEN NIIDEN RAKENNETTA.


> TULOS <Tulos on mahdollista nähdä jokaisella yksittäisellä karvalla ja tarkistaa mikroskoopin avulla, vertaillen tilaa ennen käsittelyä ja sen jälkeen. Tässä tapauksessa tulos riippuu suoraan kertyneestä vaikutuksesta, ja se muuttuu silminnähtävämmäksi, jos käsittelyitä suoritetaan tauotta. Siksi on suositeltavaa suorittaa käsittely 2 - 4 kertaa, 3-5 viikon välis (tämä riippuu jokaisen yksittäisen karvan kasvunopeudesta). Tuloksena kaikki ripset tai kulmat muuttuvat huomattavammiksi,runsaammiksi, sävähdyttävämmiksi, paksummiksi.

Sokerointi

Sokerointi on suosittu karvanpoistomenetelmä, jossa lämmintä sokerimassaa levitetään sormin iholle. Kun sokerimassa poistetaan, ihokarvat jäävät sokeriin kiinni ja poistuvat kokonaan myös syvältä ihosta. Sokeroinnissa samaa sokerimassapalloa levitetään ja poistetaan iholta yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes kaikki halutun alueen karvat ovat tarttuneet sokeriin. Sokerointi on hygieeninen tapa poistaa karvat, sillä jokaiselle asiakkaalle otetaan aina uusi puhdas sokeri, eikä käytettyä sokeria koskaan käytetä uudelleen. Ennen sokerointia iho puhdistetaan ja sokeroinnin aikana iholla käytetään puuteria, joka vähentää ihoärsytystä ja helpottaa sokerointia. Sokeroinnin lopuksi iholle levitetään rauhoittava voide. Sokeroinnilla voidaan poistaa häiritsevät ihokarvat kaikkialta. 

PALVELUT


 KASVOHOIDOT
Kasvohoidot toteutetaan aina yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan laadukkailla Dr. Baumann sarjan tuotteilla. 

LYCON-vahaus


Lycon-vaha on hellävarainen vaha, joka poistaa jopa 1mm pituiset häiritsevät karvat!  Sopii erityisesti ylähuulen ja kulmakarvojen vahaukseen.


KULMIEN LAMINOINTI eli BROW LIFT

Kulmien laminoinnilla saadaan omista kulmakarvoistasi tuuheamman näköiset asettelemalla ne tiettyyn muotoon ja samalla myös kohotettua katsetta!


Sisältää kulmien siistimisen ja värjäyksen.Kesto vko 3-6 vko.Voidaan tehdä 2 kk välein. 

SOKEROINTI


Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa häiritseviä karvoja koko kehon alueelta.


Säännöllisellä sokeroinnilla karvoista tulee hennompia, vaaleampia ja ne kasvavat hitaammin. 


Muistathan antaa karvojen kasvaa vähintään 5mm pituuteen, jotta poisto sujuu helposti. 


LASH LIFT

Lash liftilla eli ripsien kestotaivuksella saadaan omat ripsesi näyttämään pidemmiltä, tummemmilta ja kaarevammilta!

Ripset taivutuetaan tyvestä ylös päin ja värjätään. Kesto 6-8 viikkoa. 

Voidaan tehdä 2 kk välein. 


RIPSIENPIDENNYKSET
Saatavilla klassiset, hybridi ja volyymiripset. Autan valitsemaan Sinulle sopivimman vaihtoehdon ripsillesi!

Huollan myös muiden tekemiä ripsiä. 


KESTOVÄRIT
Kestoväreillä saadaan tummuutta omiin kulmakarvoihisi ja ripsiin. Tuotesarja Refectocil.


JALKAHOIDOT
Jalkahoidoissa saatavilla perinteinen jalkahoito , jossa saadaan  kynnet ja jalkojen iho hoidettua. 
SPA-jalkahoito on hemmottelevampi, johon sisältyy myös hieronta, kuorinta ja kynsien lakkaus.